Denúncies per una empresa que ven salts en paracaigudes a Andorra i no els ofereix

Els usuaris paguen uns 600 euros i se'ls hi donen tot tipus d'excuses per no fer l'activitat, com el mal temps, la malaltia del pilot de l'helicòpter o el nombre insuficient de participants

Comentaris

Imatge de la pàgina web d'una empresa que proposa salts en paracaigudes a Andorra.
Imatge de la pàgina web d'una empresa que proposa salts en paracaigudes a Andorra.

L’anunci d’una empresa que ofereix salts amb paracaigudes a Andorra ha provocat l’interès de diversos usuaris que han contractat el servei per uns 600 euros. Posteriorment, se’ls han donat tot tipus d’excuses per no efectuar el salt com ara el mal temps, el nombre insuficient de persones per fer l’activitat o una malaltia del pilot de l’helicòpter. Alguns dels usuaris denunciaran a l’empresa perquè no han pogut fer el salt.

La contractació es va fer a partir d’una pàgina web on s’anuncia que l’activitat es farà amb sortida des de l’heliport de la Massana. Tan a la instal·lació com a l’empresa dels helicòpters no es té cap constància que es faci aquesta activitat. En el seu moment hi va haver contactes, però res més.

A banda, cal tenir en compte la perillositat d’efectuar salts en paracaigudes a Andorra, per la peculiar orografia del país. Tot i això, hi ha una empresa que anuncia els salts i que està domiciliada a la Massana.

Alguns dels usuaris que han contractat un servei que no han pogut efectuar ja es plantegen efectuar una denúncia, vist que tampoc han rebut resposta a la seva petició de retorn dels diners per no haver pogut efectuar el salt. Una de les pàgines web que ofereix aquesta proposta ja no està operativa.

9ea6b7a8 1459 4b9c 9cc1 03db7eb41227
Captura d'una pàgina web amb l'oferiment del servei.

Etiquetes

Tres paracaigudistes en una activitat organitzada a Espanya.

Relacionat

Els afectats per la no realització dels salts amb paracaigudes comencen a ser reemborsats

Comentaris

Trending