Activitats gratuïtes a tot el país pel dia de Meritxell

Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Naturland han variat la seva oferta i algunes de les propostes seran d’accés lliure per a tothom

El mirador solar de Tristaina
El mirador solar de Tristaina

El dia de Meritxell, el pròxim dijous 8 de setembre, és motiu de celebració nacional. Per aquest motiu, alguns dels grans atractius del país i algunes de les activitats i accessos a les estacions seran gratuïts. Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Naturland han variat la seva oferta i alguns dels seus accessos perquè tothom pugui gaudir del dia de festa nacional.

D’una banda, Ordino Arcalís oferirà l’accés lliure al Mirador Solar de Tristaina aquest dijous a totes aquelles persones que tinguin una reserva per dinar o sopar, o que facin un àpat en un restaurant de la parròquia. Una vegada feta la reserva o l’àpat, serà l’establiment qui informarà l’estació sobre el nom i el nombre de persones que hi pujaran. Els visitants s’hauran de dirigir a les taquilles de l’Hortell per recollir les invitacions per pujar al telecabina i al telecadira de Creussans, que els duran fins al mirador. L’horari dels ginys serà de 8:30h a 17:15h.

De l’altra, Pal Arinsal posa a disposició del telefèric i el telecabina de la Massana de forma gratuïta per a tots els clients. El telecabina permet accedir a la zona de la Caubella de Pal, on hi ha espais de restauració i on es poden fer excursions. Amb el telefèric, que té punt de sortida al Coll de la Botella, es pot accedir al sector d’Arinsal de forma fàcil, així com al Refugi del Comapedrosa. La resta de serveis continuaran oberts amb normalitat, tant el Bike Park com el Mountain Park.

Per últim, Naturland ha organitzat per al 8 de setembre diversos tallers amb temàtica mediambiental a la Cota 1600 i donarà accés gratuït a tots els infants fins a 13 anys que els realitzin, a més d’una entrada per a un acompanyant adult. Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament, per tal de confirmar la disponibilitat de l’activitat. Hi haurà tallers de diverses característiques, un d’ells, per exemple, consistirà en la creació de menjadores per a ocells, i un altre estarà centrat en la separació de la brossa. Es desenvoluparan entre les 10h i les 12h, i un cop realitzats, els participants podran accedir a les activitats de la Cota 1600 i de la Cota 2000 incloses en l’entrada Aventura.

Comentaris (1)

Trending