Acció Feminista organitza una xerrada sobre els drets sexuals de les dones amb Carme Valls

Tindrà lloc el pròxim dia 29 a Andorra la Vella amb motiu del Dia Internacional per a la despenalització i legalització de l'avortament

La doctora Carme Valls.
La doctora Carme Valls.

L'Associació Acció Feminista d'Andorra (AFdA) ha convidat la metgessa Carme Valls a impartir la conferència 'Drets sexuals i reproductius de les dones' que tindrà lloc el pròxim dia 29 amb motiu del Dia Internacional per a la despenalització i legalització de l'avortament.

Carme Valls i Llobet (Barcelona, 1945) és una política i metgessa, especialitzada en endocrinologia i perspectiva de sexe. La doctora ha estudiat com la medicina ha ignorat sistemàticament el cos de la dona a l’hora d’investigar i tractar les malalties. Valls ha estat diputada al Parlament de Catalunya en la V i VI legislatures (1995-2003). El 2020 va rebre la Creu de Sant Jordi.

La xerrada tindrà lloc el dijous 29 de setembre, a les 19 hores, a la sala d’actes de MoraBanc, ubicada a l’avinguda Meritxell, 96, d’Andorra la Vella. La ponent compareixerà de manera virtual i a continuació hi haurà un torn obert de preguntes. La xerrada també es retransmetrà en directe pel canal de Youtube d’Acció Feminista d’Andorra (Acció Feminista). L’assistència és lliure i gratuïta.

La conferència s’emmarca en el cicle de xerrades L’hora bruixa, que per segon any compta amb el suport de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending