L'ACA commemora amb una placa la xifra de 10.000 socis

Se n'ha fet una edició limitada i numerada de 500 unitats que estan a la venda fins el pròxim dia 31 a un preu de llançament

La placa commemorativa.
La placa commemorativa. ACA

Amb motiu d'arribar a la quantitat de 10.000 socis, l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) ha presentat una placa commemorativa en homenatge a aquesta xifra històrica per a l'entitat. Les plaques, en edició limitada i numerada, estan a la venda a la seu social de l'ACA i tenen un cost, per als socis, de 90,00 euros (sense IGI). El termini per comprar-les a un preu de llançament acaba el pròxim dia 31.  A partir d'aquesta data, seguirà a la venda però amb un altre preu.

Se n'ha fet 500  i commemoren una xifra que consolida l'ACA com el club amb més associats del país, i una entitat de referència. Des de la seva creació, treballa al servei dels seus associats,  en el foment de l’esport de l’automòbil i el turisme en general i per promoure una mobilitat més segura i eficient.

Es va fundar el 25 de maig de 1954, amb l’objecte de prestar avantatges i serveis als seus associats  realitzant tot tipus d’activitats econòmiques relacionades amb el món de l’automòbil, o en  general dedicades al serveis dels socis. Els objectius que ha dut a terme durant aquest any hi ha una millora contínua en els serveis d’assistència al soci, en l’activitat d’assegurances, així com en l’augment de la presència en el dia a dia dels associats per mitjà de la targeta financera ACA Master.

Etiquetes

Comentaris

Trending