El 20è Fòrum de l’EFA debatrà sobre la Unió Europea, Grifols, i l’aeroport

L'acte tindrà lloc el 2 de juny a Soldeu, amb el títol '2022: reptes i tendències per al Principat d'Andorra'

El president de l'EFA, Francesc Mora.
El president de l'EFA, Francesc Mora. ALTAVEU

L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) organitza el 2 de juny el 20è Fòrum que debatrà sobre l'Acord d'associació amb la Unió Europea (UE), l'empresa Grifols i l'aeroport d'Andorra-la Seu. El títol de l'acte és '2022: reptes i tendències per al Principat d'Andorra', i comptarà amb la presència de destacats ponents.

La primera intervenció anirà a càrrec del secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba sobre 'L’arbitratge polític que ens caldria per a fer prosperar l’acord'. Hi haurà dues taules rodones sobre l'aeroport d'Andorra-la Seu i els reptes de la Unió Europea.

Tot seguit, serà el torn de 'La història d’una nissaga d’emprenedors' sobre la família Grifols, propietaris deln holding farmacèutic català creat el 1987 a partir de l'empresa Laboratoris Grífols. Està especialitzat en el sector farmacèutic-hospitalari. La seva seu és a Barcelona. El seu origen es remunta a l'Institut Central d'Anàlisis Clíniques, empresa —fundada el 1909 pel metge hematòleg Josep Antoni Grífols i Roig— que va ser pionera a l'Estat espanyol en anàlisis clíniques i en la introducció de les tècniques de conservació i transfusió de la sang. Ordino acollirà un laboratori Grifols.

Tancarà el Fòrum, el cap de Govern, Xavier Espot, després del discurs de cloenda del president de l'EFA, Francesc Mora.
 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending