Sense rastre a Andorra de l’or que hauria originat un quàdruple assassinat a Nantes

Les comissions rogatòries que haurien enviat les autoritats franceses al Principat per intentar localitzar el parador d’uns lingots que estarien rere el crim de la família Troadec no han donat cap resultat

Comentaris

Policies científics francesos buscant pistes sobre els desapareguts.
Policies científics francesos buscant pistes sobre els desapareguts.

Les comissions rogatòries enviades a Andorra per les autoritats judicials franceses no haurien permès descobrir cap rastre dels lingots d’or que suposadament van ser l’origen de l’assassinat de la família Troadec, entre el febrer i el març de l’any passat, a Nantes. Unes disputes familiars entre dos germans per l’or que el seu pare hauria trobat casualment uns anys abans hauria acabat amb la mort d’un d’ells juntament amb la seva esposa i els seus dos fills. 

El matrimoni format per Pascal i Brigitte Troadec i els seus dos fills -Charlotte i Sébastien- van desaparèixer el 17 de febrer de l’any passat. Uns dies més tard, el 5 de març, el cunyat de la parella, marit de la germana de Pascal, va reconèixer haver-los assassinat a tots, esquarterat i cremat. La mare de Pascal i Lidia Troadec explicaria més tard que el marit d’aquesta última no entenia com Pascal s’havia endut els lingots d’or que havia guardat durant uns anys gelosament el seu pare. I com n’havia deixat al marge la seva dona. La mare dels Troadec va deixar entreveure que el seu fill Pascal havia dipositat l’or, en part en alguna entitat financera del Principat i, en part, a Mònaco. Com a inversió.

Segons que ha informat recentment el rotatiu francès Le Parisien, les comissions rogatòries enviades pels jutges de Nantes, seguint els canals de cooperació judicial internacional adients, tant a Andorra com al Principat monegasc no han donat cap resultat. Els lingots, suposadament, els hauria trobat el pare dels Troadec mentre participava en unes obres d’un edifici. Quan aquest home va traspassar el 2009 hauria dit al seu fill Pascal on l’amagava. Però la vídua ha reconegut no haver vist mai les peces del metall preciós. I ara, de fet, ningú no sap on paren. Si és que han existit mai.

Part del tresor que va originar el crim de la família Troadec a Nantes està o hauria estat a Andorra

Relacionat

Part del tresor que va originar el crim de la família Troadec a Nantes està o hauria estat a Andorra

Comentaris

Trending