Salut comunica via BOPA sancions a 91 ciutadans per incomplir les mesures Covid

Els relacionats en l’avís signat pels dos instructors dels expedients tenen vuit dies per presentar-se davant del ministeri, en cas contrari la multa serà considerada imposada correctament

Un cartell que avisa de l'obligatorietat de portar mascareta.
Un cartell que avisa de l'obligatorietat de portar mascareta. Toni Solanelles

Els instructors dels expedients relatius als incompliments relatius a les mesures imposades per evitar la propagació del coronavirus han comunicat a través del BOPA a 91 persones que se’ls ha obert un procediment sancionador per haver infringit alguna de les directrius sanitàries vinculades amb la pandèmia. La comunicació es fa a través del butlletí oficial per impossibilitat, assegura l’avís, de fer una notificació personalitzada.

Una vegada apareguts els noms de les 91 persones i, per tant, d’exposar-los públicament -fet que serà en molts casos la ‘sanció’ que molt probablement acabaran rebent la majoria d’ells-, els expedientats tenen vuit dies per presentar-se a les dependències del ministeri de Salut per tal que els sigui notificat personalment l’expedient. En cas de no acudir a aquest acte, els instructors dels expedients donaran per bones les multes i el procediment seguirà el seu curs.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending