Salut alerta de possibles problemes amb tires reactives de Roche Diabetes Care

Alguns dels tubs es poden obrir dintre de la caixa de cartró segellada quan cau o es manipula de manera brusca durant el procés de trànsit i distribució

Un dels productes que s'han pogut veure afectats.
Un dels productes que s'han pogut veure afectats. Altaveu

Roche Diabetes Care ha informat de la possibilitat que els tubs de les tires reactives de glucèmia Accu-check® Aviva, Accu-check® Performa i Accu-check® Inform II s’obrin dintre de la caixa de cartró segellada. D’acord amb la informació facilitada per l’empresa, en circumstàncies molt rares és possible que un tub s’obri en una caixa de cartró mentre es troba en trànsit.

Això pot ocórrer quan s’envia a una temperatura elevada (≥45 ºC) i quan la caixa cau o es manipula de manera brusca durant el procés de trànsit i distribució. La influència de la temperatura i la humitat podria afectar la precisió de la mesura de glucosa en sang, per la qual cosa l’ús de les tires reactives procedents de tubs oberts o danyats podria donar lloc a resultats inexactes (resultats amb un biaix positiu o falsament massa alts).

Roche Diabetes Care està actualitzant l’etiquetatge dels productes, amb instruccions per a la manipulació dels tubs que s’hagin obert dintre de les caixes de cartró segellades. Així mateix, proporcionarà tires reactives de recanvi als usuaris que hagin comprat tires reactives els envasos de les quals s’hagin obert mentre eren en caixes segellades.

Etiquetes

Comentaris

Trending