Salut confirma 49 nous casos de Covid i 97 recuperats

Quatre altes a l'hospital mentre a l'UCI es mantenen vuit pacients, dels quals set necessiten ventilació mecànica i hi ha un ingressat menys al Cedre

Comentaris

Una imatge de l'accés al servei d'Urgències de l'hospital.
Una imatge de l'accés al servei d'Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

El ministeri de Salut informa que, aquest dijous, hi ha 49 contagiats nous de Covid-19, des de dimecres amb 97 recuperats. El total d'afectats és de 5.616, dels quals 4.759 corresponen a casos diagnosticats des del 13 de juliol quan es va iniciar el segon brot.

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària ha informat per mitjà de les xarxes socials que aquest dijous hi ha 17 malalts a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Nou a planta i 8 a l'UCI (amb ventilació mecànica 7).

A la planta Covid del Cedre hi ha tres pacients. Un padrí ha estat donat d'alta durant les darreres 24 hores mentre que hi ha hagut quatre altes entre els ingressats a planta a l'hospital. A l'UCI, la situació és la mateixa que dimecres, un fet que pressiona el sistema sanitari perquè, a banda dels malalts per Covid-19, també n'hi ha d'afectats per altres dolències.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 49 aules estan sota vigilància activa –12 total i 37 parcial– i 27 en vigilància passiva. Són tres aules més que en l'actualització de dimecres.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending