El PS vol tenir accés al pla director del transport sanitari

La formació també demana a Govern que expliqui per què s’ha prescindit del nom de Sergi Mas en el concurs d’Arts Plàstiques per a Joves

Els consellers socialdemòcrates Susanna Vela, i Jordi Font.
Els consellers socialdemòcrates Susanna Vela, i Jordi Font. PS

El grup parlamentari socialdemòcrata vol tenir accés al pla director del transport sanitari. Per això, ha sol·licitat a Govern que se li trameti una còpia. La formació vol tenir més informació sobre el programa, després d’haver copsat, ara fa unes setmanes, els neguits dels treballadors que formen part del servei.

Així, el conseller general del PS Jordi Font ha tramitat una demanda d’informació. Amb ella demana que se li faci arribar una còpia del document. El parlamentari ho justifica recordant la trobada que, juntament amb la seva companya de bancada Susanna Vela, va mantenir amb representants del col·lectiu d’empleats del servei. En ella, aquests els van fer arribar la seva situació actual així com les inquietuds.

Per una altra banda, el també conseller general del PS Carles Sánchez vol que el Govern aclareixi el canvi de nom del concurs d’Arts Plàstiques per a Joves. Tradicionalment, havia portat la denominació de l’artista Sergi Mas però, en aquesta edició, s’ha canviat.

Així, Sánchez vol saber per què s’ha decidit prescindir del nom de l’artista, vista la importància cabdal de Mas i la seva obra a Andorra, i per què no s’ha restituït. “És un dels principals referents des de fa temps en el desenvolupament de les arts al Principat d’Andorra”,

Etiquetes

Comentaris

Trending