La pressió hospitalària continua a l’alça i també els confinaments escolars

Les darreres hores s’han notificat més altes que contagis nous, que tot i així són 43, i el nombre de malalts actius de coronavirus és ara de 573

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

El degoteig de nous ingressos hospitalaris continua. Malgrat que no és excessiva, la pressió hospitalària es manté a l’alça. Hi ha un ingressat més a planta i un altre a intensius. A més a més, amb necessitat de ventilació mecànica. Les darreres hores s’han notificat més altes que contagis nous, que tot i així són 43, i el nombre de malalts actius oficials de coronavirus al país és ara de 573.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 12.053 persones i es registren un total de 11.365 altes. És a dir, en les darreres 24 hores s’han notificat 43 nous casos i s’han donat per recuperades 50 persones. El total de defuncions fins a la data és de 115.

Actualment, com s’ha dit, hi ha 573 casos actius: 21 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i 9 a l’UCI –8 d’elles requereixen ventilació mecànica–. Dos pacients més hospitalitzats. A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat. La pressió escolar, per dir-ho d’alguna forma, també va en increment. Hi ha 27 aules en vigilància activa –17 en total (quatre més) i 10 en parcial (dues menys)– i 49 en vigilància passiva.

Comentaris

Trending