El prefecte dels Pirineus Orientals ordena el tancament de bars i restaurants a les onze de la nit

El departament de Perpinyà és el que una incidència més gran de la pandèmia amb 257 casos per 100 mil habitants

El prefecte dels Pirineus Orientals, Etienne Stoskopf.
El prefecte dels Pirineus Orientals, Etienne Stoskopf. Altaveu

Aquesta pròxima matinada entra en vigor un nou toc de queda al departament francès dels Pirineus Orientals amb el tancament dels bars i restaurants a les onze de la nit.  Després d'haver imposat que sigui obligatori tornar a portar la mascareta, ara s'ha implantat aquesta normativa que serà vigent, pel moment, fins al 2 d'agost a les sis del matí. La mesura afecta també els establiments de menjar per a emportar.

Aquest dissabte, la taxa d'incidència del coronavirus al departament dels Pirineus Orientals, és la més alta de tota França amb 257 casos per 100 mil habitants. La pressió als hospitals ha augmentat considerablement. Per aquest motiu, el prefecte Etienne Stoskopf ha publicat un decret ordenant el tancament a les onze de la nit no només de les cafeteries, bars i restaurants ja que també ho ha ampliat a les guinguetes i als xiringuitos de platja.

Al mateix temps, el gabinet del primer ministre francès, Jean Castex ha anunciat aquest dissabte que els ciutadans que vulguin entrar a França des d'Espanya han de tenir un test negatiu de menys de 24 hores. Aquesta mesura entrarà en vigor la mitjanit d'aquest dissabte a diumenge. Es reforçarà el control als punts fronterers, sobretot al de la Jonquera.

 

 

Comentaris

Trending