La pandèmia es cobra una nova víctima, un home de 63 anys

Les hospitalitzacions han tornat a augmentar i actualment hi ha 35 persones ingressades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, tres més que divendres

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Toni Solanelles

La pandèmia de coronavirus suma una nova víctima, la 117. La xifra total de casos dés de 12.174 persones i es registren un total de 11.428 altes. Hi ha 629 casos actius, amb un increment de 31. Durant la jornada de dissabte es va administrat 1.015 persones. Des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 11.670 dosis. La víctima és un home de 63 anys que estava ingressat a la planta Covid de l'hospital.

Pel que fa a la població escolar, 25 aules estan sota vigilància activa –16 en total i nou en parcial– i 39 en vigilància passiva. D'altra banda, les hospitalitzacions han tornat a augmentar i actualment hi ha 35 persones ingressades a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, tres més que divendres.

D'aquests, 24 es troben a la planta Covid del centre hospitalari, mentre que 11 estan internades a la unitat de cures intensives. Cal destacar que nou pacients es troben intubats, i amb necessitat de ventilació mecànica. 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending