Mor a Urgències amb Covid una dona de 81 anys

Seria la defunció 78 arran de la pandèmia malgrat que ara per ara el ministeri de Salut no l’ha inclòs en el recompte oficial

Una imatge de l'accés a Urgències de l'hospital.
Una imatge de l'accés a Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

Una dona de 81 anys, veïna d’Arans, a Ordino, hauria mort arran del coronavirus aquest divendres a mig matí. Seria la defunció número 78 arran de la pandèmia malgrat que, per ara, no apareix comptabilitzada en els recomptes oficials del ministeri de Salut. La dona estaria confinada al seu domicili conjuntament amb altres membres de la família, també diagnosticats com a malalts, i hauria estat traslladada a l’hospital davant d’un agreujament de la seva situació.

Segons les fonts consultades, tots els intents per intentar salvar la dona al servei d’Urgències de l’hospital van resultar infructuosos i va acabar perdent la vida. La malaurada dona hauria de ser enterrada aquest dissabte a Sispony. Caldrà veure si en l’actualització que faci aquesta tarda el Govern s’inclou aquesta defunció.

Fins aquest divendres, segons que va anunciar el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, eren 77 les persones mortes en el marc de la pandèmia que va esclatar el març al Principat. La darrera defunció comptabilitzada es va produir la matinada de dijous a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital.

Comentaris (1)

Trending