Una defunció i dos ingressats més a l’UCI de l’hospital per la pandèmia

La mort d’un dels residents al Cedre eleva a 73 els decessos lligats a la Covid alhora que actualment hi ha quaranta contagiats internats a l’hospital i disset al centre sociosanitari

La porta d'accés principal del Cedre.
La porta d'accés principal del Cedre. Cristian Cortés

La pandèmia ha deixat una nova defunció aquest dijous alhora que la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital ha rebut dos pacients més que fins ara. Si arran de la Covid -no totes a causa, però sí infectades- són 73 les víctimes que hi ha hagut al Principat, ara mateix hi ha quaranta contagiats internats al centre hospitalari i disset més al centre sociosanitari públic.

El decés, d’un home de més de 80 anys, s’ha produït poc després del migdia entre les persones residents al Cedre ingressades a la planta Covid del centre colomenc. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ja havia anunciat aquest dimecres que hi havia tres persones ingressades en l’esmentada àrea d’hospitalització geriàtrica en una situació complexa.

Entre la defunció i les altes que s’han anat produint les darreres hores, són disset les persones que encara resten internades a la planta Covid del Cedre. Mentrestant, a l’àrea Covid de l’hospital hi ha trenta internats, són tres menys dels que hi havia segons les dades facilitades pel Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS).

Per contra, s’ha elevat la xifra de persones que han hagut de ser internades a l’UCI. Ara mateix, la unitat d’intensius acull deu pacients, quan fa 24 hores eren vuit. Alhora, hi ha un malalt més que s’ha hagut de ventilar mecànicament dels que hi havia aquest dimecres.

Comentaris (2)

Trending