La concessionària del transport sanitari cita els treballadors per solucionar ‘errors’ de la nòmina

Durant la setmana que ve, i amb la voluntat de frenar qualsevol aturada tècnica, el cap del servei d’Urgències del SAAS té previst reunir-se amb el personal

Les noves ambulàncies.
Les noves ambulàncies.

La concessionària del transport sanitari ha citat el personal perquè, de forma individualitzada, es puguin debatre i resoldre els suposats ‘errors’ que, poc o molt, tots els treballadors han detectat en la nòmina del darrer mes d’octubre, tant en relació amb la pròpia mensualitat com amb els variables procedents del setembre que s’havien d’integrar en el darrer salari. La convocatòria s’ha fet després que hagin sortit a la llum pública les deficiències.

Els treballadors estan convençuts que no es tracta d’‘errades’ no volgudes sinó de decisions adoptades amb certa mala fe per tal de consumar fets que vol imposar l’adjudicatària, liderada per la controvertida Ambulàncies Egara, que té nombrosos plets en altres indrets, a Catalunya i a Espanya, on presta serveis. En tot cas, el personal està a l’expectativa i acudirà amb cautela, si escau, a les trobades per analitzar les nòmines. I és que alguns dels empleats ja han viscut episodis de certes amenaces que no han agradat ni poc ni gens.

Ambulàncies de la concessionària en les immediacions de l'hospital.

Relacionat

La nova concessió del transport sanitari fa aigües per tots costats

D’altra banda, també estan a l’expectativa d’una reunió que s’hauria de celebrar durant la setmana que ve amb el nou cap de servei d’Urgències del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). El doctor Jordi Samsó hauria donat el vistiplau a una trobada després de rebre aquest dijous una mena de carta denúncia on els operaris-tècnic de transport sanitari li exposaven tot el memorial de greuges.

Una de les ambulàncies de l'empresa.

Relacionat

Els treballadors del transport sanitari demanen al SAAS que exerceixi un “control més acurat”

Davant la possibilitat -en la carta se li deia clarament que s’estava avaluant la interposició de denúncia davant el servei d’inspecció laboral i que no es descartava una aturada tècnica a mode de protesta- d’una parada en el servei, Samsó, partint de la base també que acaba d’aterrar al càrrec, hauria demanat una mena de petita treva per poder primer conèixer el cas de primera mà i, després, actuar en conseqüència abans de res.

Comentaris

Trending