La candidatura continuista és l’única que s’ha presentat (per ara) al Col·legi de Metges

L’actual president en funcions, Albert Dorca, lidera la llista que s’ha tramitat fins ara i que s’haurà de votar dijous en l’assemblea extraordinària

Albert Dorca és metge especialitzat en medicina familiar i comunitària.
Albert Dorca és metge especialitzat en medicina familiar i comunitària.

Si no canvien les coses, només hi haurà una candidatura en les eleccions per a la junta directiva del Col·legi de Metges. I la llista única que hi haurà serà la continuista. La que encapçala l’actual president en funcions des de la dimissió de Meritxell Dorca, el metge generalista Albert Dorca. Fins dijous, quan se celebrarà l’assemblea extraordinària, serà, en principi, l’únic nom que transcendirà. De candidatures encara se’n poden presentar fins aquest dimarts a la tarda, 48 hores abans de la reunió.

L’actual junta finalitzava el seu mandat el novembre. Abans de les eleccions generals ja va plegar qui llavors era el secretari de la junta i, de facto, el número 2, Manel Linares, actual conseller general de Ciutadans Compromesos (CC) i president de la comissió legislativa de Sanitat. Més recentment va dimitir la presidenta, Meritxell Cosan, per assumir la direcció general del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). Davant d’això, la junta va decidir no esperar més i convocar eleccions.

Albert Dorca ha assumit la presidència en funcions.

Relacionat

L’actual junta dels metges convoca eleccions després de la dimissió de Cosan i farà candidatura

L’equip que liderarà Dorca ha de cobrir com a mínim les baixes hagudes. Hores d’ara, continuaven a la junta Frank Garcia, Xavier Avellanet i Roser Bellmunt. Les candidatures han d’estar obligatòriament composades per un candidat a president, un altre a secretari i un tercer a tresorer. Més dos vocals. A més, la junta ja va adoptar l’acord al seu dia d’ampliar l’equip, una vegada triat, amb un vocal que té veu però no vot.

Etiquetes

Comentaris

Trending