La uniformitat de l’hospital comença a ‘reconèixer’ també els TCAI

El SAAS broda els vestits dels professionals de les cures auxiliars d’infermeria amb la denominació reconeguda fa uns mesos

La nomenclatura professional a l'uniforme.
La nomenclatura professional a l'uniforme.

La uniformitat de l’hospital comença a ‘reconèixer’ els tècnics en cures auxiliars d’infermeria (TCAI). Després de quatre anys de lluita intensa per part del que avui és l’associació de professionals en la matèria, els TCAI van aconseguint petits passos que admeten que els fan una enorme satisfacció malgrat que lamenten que arribin tant tard i això els així suposat un greuge econòmic molt elevat.

Després d’uns mesos que el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) reconegués la nomenclatura, amb les repercussions que això té com per exemple la denominació de la feina que es fa o el nivell salarial, ara a poc a poc es van actualitzant els vestits de treball, els uniformes. Encara no tots els TCAI han rebut la roba amb la denominació brodada, però sí que es va fent per a goig dels TCAI en exercici.

Els professionals d’aquesta matèria afirmen que ja tocava fer un pas com aquest, després de disset anys del reconeixement dels tècnics del transport sanitari o dels de farmàcia. En aquests més de tres lustres, el fet que els auxiliars d’infermeria no hagin estat reconeguts com a tècnics els ha provocat a cadascun un menyscabament salarial de 24.800 euros en xifres rodones.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending