Tretze aules més confinades des de dilluns eleven el total a 56

26 classes més es troben en situació de “vigilància activa parcial”, ja que algun dels alumnes ha donat positiu per coronavirus i es manté un seguiment acurat dels companys

Comentaris

L'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp.
L'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp. G. P.

El nombre d’aules totalment confinades en haver-se detectat casos de coronavirus entre els seus alumnes s’ha incrementat de forma important aquests dos darrers dies. En concret, hi ha 56, en comparació a les 43 de l’actualització sanitària de dilluns. És a dir, tretze classes més. També hi ha 26 amb algun dels seus estudiants aïllats, tres més que el dilluns.

La Covid-19 continua tenint un important impacte als diferents centres educatius del país. Entre dilluns i dimecres s’han hagut de confinar tretze classes més i ja són 56 les que es troben en aquesta situació. A aquestes s’han de sumar 26 més en situació de “vigilància activa parcial”. Per tant, s’han confinat algun dels alumnes però no pas tots.

Justament aquest dimecres s’ha complert una setmana de la decisió de tancar temporalment l’escola andorrana d’Encamp. Vint de les aules afectades per un confinament total són, justament, d’aquest centre sanitari, que s’espera pugui reprendre l’activitat a mitjans de la setmana vinet.

A banda de les escoles, Govern també hi ha informat d’afectació per Covid-19 en una escola bressol. En concret, té una de les classes amb vigilància activa parcial.

Comentaris

Trending