Tres ingressats més a l’hospital i dos nous positius a Salita

Les darreres hores s’han detectat quaranta nous contagis a banda del mateix nombre d’infeccions comunicades de Sant Vicenç d’Enclar i el nombre de malalts actius puja fins als 649

L'hospital té 26 ingressats per coronavirus, cinc d'ells a l'UCI.
L'hospital té 26 ingressats per coronavirus, cinc d'ells a l'UCI. Toni Solanelles

Tres malalts més de coronavirus han hagut d’ingressar al centre hospitalari mentre dos residents més de Salita han hagut de ser traslladats cap al Cedre en ser diagnosticats de Covid. Actualment els malalts actius pel virus s’eleven fins a 649, amb un creixement constant i sostingut els darrers dies.

Segons les dades facilitades pel ministeri de Salut, aquestes darreres 24 hores s’han detectat 40 nous casos de coronavirus. A banda d’aquests contagis, hi hauria 40 positius més, els diagnosticats entre interns i treballadors de la clínica geriàtrica de Sant Vicenç d’Enclar, que el ministeri ha assegurat que oficialment no seran inclosos en el recompte fins a la jornada de demà.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 8.348 persones –7.941 corresponen a la segona onada–. I el total de defuncions fins a la data oficialment comptabilitzada és de 84. Dels 649 casos actius hi ha 21 persones ingressades a planta a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, tres més que ahir, i cinc a l’UCI, dues d’elles requereix ventilació mecànica.

A la planta Covid-19 habilitada al Cedre hi ha 16 ingressats. Els nou que inicialment es van traslladar des de Salita i els cinc de Sant Vicenç d’Enclar, més dos nous padrins del centre gestionat per Domus Vi que també haurien resultat diagnosticats les darreres hores. Es registren un total de 7.615 altes des de l’inici de la pandèmia, de les quals 6.811 corresponen a la segona onada. Finalment, pel que fa a la població escolar, no hi ha aules estan sota vigilància activa ni en vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending