Tres hospitalitzats menys per Covid i degoteig a la baixa de casos actius

Els nous contagis van caient a poc a poc i oficialment ara per ara ja ‘només’ queden 1.157 infectats sense recuperar encara

Comentaris

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

Que la frenada de la incidència de la Covid és un fet ho deixen ben clar les dades. Malgrat que en cap cas es pot cantar victòria, les darreres hores s’han donat tres altes a l’hospital -això sí, els casos greus continuen sent els mateixos- i el degoteig a la baixa de casos actius es manté. Cada dia que passa són menys els nous contagis que es notifiquen.

Les 24 darreres hores només s’han notificat 66 infeccions noves per 82 persones que estaven malaltes i que s’han donat per recuperades. D’aquesta manera, òbviament, el nombre de contagis s’ha reduït de setze i ara ‘només’ són 1.157 els malalts actius, dels quals cinc resten ingressats a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i cinc més a l’UCI, tots assistits de ventilació mecànica.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 37.140 persones i es registren un total de 35.835 altes. El total de defuncions fins a la data és de 148. Pel que fa a la població escolar, hi ha 2 aules en vigilància activa parcial– i 26 en vigilància passiva. Finalment, des de l’inici del Pla de vacunació, ja s’han administrat 154.737 vacunes –57.863 primeres dosis, 57.128 segones i 39.746 terceres–.

 

Comentaris

Trending