Significativa reducció dels casos actius de coronavirus en 24 hores

Han passat de 1.008 a només 910 gràcies als pocs nous pacients diagnosticats (37) i a un elevat nombre d’altes mèdiques (135)

Una reproducció microscòpica de coronavirus.
Una reproducció microscòpica de coronavirus. ARXIU

Reducció significativa de casos actius de coronavirus la que s’ha registrat a Andorra en les darreres hores. De fet, no només la dada torna a baixar del miler, sinó que, a més, ho fa de forma forta i situa la dada molt a prop de quedar per sota dels 900. En concret, se situa en 910. A això hi contribueix una xifra important d’altes donades entre dilluns i dimarts i el fet que només s’han registrat 37 casos nous.

L’evolució de la segona onada segueix donant números, com a mínim, esperançadors. La més destacada en l’actualització d’aquest dimarts és la que fa referència als pacients considerats actius. Dels 1.008 de dilluns s’ha passat a només 910. Això s’aconsegueix gràcies a dos factors.

El primer, el fet que en les darreres hores només s’han diagnosticat 37 nous pacients, una de les dades més baixes dels darrers mesos. Això situa el nombre total de persones que han passat el coronavirus a Andorra molt a prop de trencar la barrera dels 6.000. Més concretament, en 5.951.

El segon és el nombre d’altes donades per les autoritats sanitàries. Fins a 135 en les darreres hores. Així, ja són 4.965 persones les que han superat la Covid-19 al Principat.

L’únic punt negatiu d’aquesta actualització es troba a l’hospital. Al centre sanitari s’han produït dos ingressos més de pacients afectats per la malaltia. Això situa en 17 el nombre d’ingressats, 9 a planta i 8 a l’UCI.

Entrada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Relacionat

Ingressats dos pacients més a la planta Covid de l’hospital

Pel que fa al sistema educatiu, també hi ha una lleugera millora. Les aules en situació de vigilància activa -és a dir, amb tots o algun alumne confinat al seu domicili- han passat de 39 a 37. Són tretze, una menys que dilluns, les classes amb tots els estudiants aïllats, i 24, també una menys, amb afectacions individuals. També hi ha 43 grups sota vigilància passiva.  

Etiquetes

Comentaris

Trending