Els comuns posen en marxa el lliurament d’un tercer autotest d’antígens gratuït

Davant de la celebració del dinar de Reis i vista la disponibilitat de dispositius, el Govern hauria donat el seu acord a la distribució d’un nou paquet per autocribrar-se

La distribució es fa al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos.
La distribució es fa al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos. COMÚ DE SANT JULIÀ

No només Sant Julià distribuirà un tercer autotest d’antígens gratuït. Si no hi ha canvis, i mentre n’hi hagi de disponibles, els comuns i Govern han acordat la distribució d’un tercer paquet gratuït. Davant la celebració del dinar de Reis, aquest dimecres, i vista la disponibilitat de dispositius, s’hauria establert la possibilitat d’aquest lliurament.

El comú de Sant Julià ja ho ha anunciat públicament i al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos ja n’està fent el lliurament, que s'allargarà fins demà a les 15:00 hores. Pel que fa al comú de Canillo, el test es podrà recollir a l’oficina de turisme de la parròquia aquest dilluns entre les 15:00 hores i les 19:00 de la tarda i dimarts i dimecres de les 9:00 del matí a les 13:00 hores i de les 15:00 de la tarda a les 19:00 del vespre. A Encamp, si se sol·licita s’aconsegueix el tercer ‘pack’.

En la mateixa línia, a Escaldes-Engordany les proves es podran recollir a la planta baixa de la casa comuna des d’avui i fins al dijous entre les 8:00 del matí i les 17:00 de la tarda i el divendres des de les 8:00 hores a les 15:00 de la tarda i a la Massana el repartiment es durà a terme a la sala de la Closeta, avui des de les 14:00 hores i fins a les 17:30 de la tarda i demà des de les 8:00 del matí i fins a les 17:30 hores. 

Pel que fa a Ordino, la distribució es farà a la sala la Buna aquest dimarts de les 8:00 del matí a les 20:00 del vespre i, per últim, la capital realitzarà el repartiment a partir de dimarts a l'Edifici administratiu comunal de Prat de la Creu -a la plaça dels 7 Poetes-, a la planta baixa. L’horari de recollida serà des de les 8:00 del matí i fins a les 15:00 de la tarda els dies laborables.

El dispositiu permet una analítica ràpida, amb l’extracció d’una mostra nasal, que permet diagnosticar si la persona en qüestió es troba en una fase infecciosa de la malaltia. Dels dispositius que va posar el Govern a disposició dels comuns, n’hi ha molts, sobretot corresponents al segon autotest, que no s’han lliurat, entre altres coses perquè hi hauria molta gent fora del país de vacances.

Comentaris

Trending