Sanofi produirà 100 milions de dosis de vacunes de Pfizer

La companyia francesa i el seu soci britànic GlaxoSmithKline van retardar el llançament del seu vaccí fins a finals d'aquest any

Seu de Sanofi a París.
Seu de Sanofi a París. Altaveu

El gegant farmacèutic francès Sanofi produirà més de 100 milions de dosis de la vacuna de la Covid-19 desenvolupada pels seus competidors Pfizer i BioNTech per cap d'any, ha dit el president executiu de la firma, Paul Hudson, al diari Le Figaro en una entrevista publicada aquest dimarts.

 

Sanofi i el seu soci britànic GlaxoSmithKline van retardar el llançament de la seva vacuna fins a finals de 2021 i la companyia francesa va decidir acostar-se a Pfizer "per ser útil a partir d'ara", ha assegurar Hudson, afegint que s'ha assolit un acord amb la firma nord-americana. Les vacunes seran produïdes a partir de juliol en una planta que la companyia té a Frankfurt (Alemanya).

La setmana passada,  Sanofi va signar un acord per a la compra del grup britànic Kymab, especialitzat en el desenvolupament d’anticossos monoclonals amb indicacions en immunologia. En un comunicat, conjunt, les dues empreses van explicar que Sanofi farà un pagament inicial d’uns 1.100 milions de dòlars (905 milions d'euros) i d’altres que poden arribar a 350 milions "en funció de la realització de diferents fases de desenvolupament".

Etiquetes

Comentaris

Trending