Salut notifica 50 nous contagis i tres pacients més ingressats a l'hospital

La xifra de defuncions és de 96 perquè Govern no comptabilitza la de dissabte d'una dona al Cedre, procedent de Salita, perquè tot i que va passar la Covid, ja va ser donada d'alta i i es considera que ha mort d'altres patologies prèvies

L'edifici del centre sociosanitari del Cedre.
L'edifici del centre sociosanitari del Cedre. Cristian Cortés

El ministeri de Salut ha notificat aquest diumenge 50 contagis nous per a Covid-19 en les darreres 24 hores i la xifra de casos totals acumulats des de l'inici de la pandèmia és de 9.549 persones.L'hospital té tres pacients més ingressats respecte a dissabte i ja són 36 les persones que es troben en el centre. D'aquestes, 24 estan a planta i 12 a la Unitat de Cures Intensives, on 10 ingressats segueixen sota ventilació mecànica.

Al centre sociosanitari de Santa Coloma, hi ha 13 pacients amb Covid, dels quals quatre provenen de Salita, 5 de la clínica geriàtrica Sant Vicenç d'Enclar, un de la residència l'Albó i provenen del seu domicili i que van ser derivats a la planta Covid d'El Cedre des del servei d'Urgències de l'hospital. La xifra de defuncions és de 96 perquè Govern no  comptabilitza la de dissabte d'una dona al Cedre, procedent de Salita, perquè tot i que va passar la Covid, ja va ser donada d'alta i i es considera que ha mort d'altres patologies prèvies.

Pel que fa a la població escolar, 59 aules estan sota vigilància activa –14 total i 45 parcial– i 39 en vigilància passiva.  En relació a les vacunes, aquest dissabte se'n van subministrar 14, totes professionals de la salut de diversos àmbits que van rebre el vaccí a les instal·lacions del SAAS.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending