Salut detecta 16 casos nous i enregistra 16 altes els últims tres dies

Respecte al brot detectat a l’Escola Francesa de la Massana, les dades facilitades pel departament indicarien una petita millora

Una imatge recent de l'hospital.
Una imatge recent de l'hospital. Toni Solanelles

Salut  ha fet públic que, al llarg del cap de setmana s’han enregistrat 16 altes noves, que s’haurien compensat amb els 16 contagis de Covid-19 detectats al llarg del cap de setmana. D’aquesta manera, la xifra de casos actius es manté en 58, igual que divendres. Les dades del departament també indicarien que el brot de l’Escola Francesa de la Massana hauria patit una petita millora.

Concretament, pel que fa a la població escolar en general, actualment hi ha dues aules confinades, una completament i una altra amb algun alumne puntual. D’altra banda, hi ha cinc aules que estarien sota vigilància passiva, amb perill d’algun contagi entre els nens. Per tant, tenint en compte que les dades de divendres eren de sis aules sota vigilància activa i tres en passiva, s’hauria reduït la quantitat de classes confinades a la Massana.

Pel que fa als vaccins, divendres s’haurien inoculat un total de 1.780 segones dosi, sumant així un total de 26.613 persones amb la pauta completa. Respecte a les primeres dosis, s’haurien fet únicament sis.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending