Salut defensa l’exigència del protocol per accedir a la ‘Bombonera’

Helena Mas considera convenient que s’hagi d’aportar o bé el certificat Covid o una prova diagnòstica negativa perquè “hem de posar les màximes garanties per evitar la propagació del virus”

La mascota del MoraBanc, animant el públic en el partit del passat cap de setmana.
La mascota del MoraBanc, animant el públic en el partit del passat cap de setmana.

La secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, ha defensat el protocol que s’ha tancat amb el MoraBanc Andorra de cara a l’assistència de públic al pavelló per presenciar en directe els partits que disputi l’equip tricolor, tant l’amistós de diumenge contra el Limoges com els de la lliga ACB. Un punt que ha generat certa sorpresa és el fet que s’hagi de presentar certificat Covid o una prova diagnòstica negativa. Des del Govern es considera necessari “posar les màximes garanties per evitar la propagació del virus”.

El protocol avançat pel club aquest dimecres , que ja s’aplicarà en la celebració del Trofeu Andorra la Vella amb un màxim de 1.800 espectadors, exigeix que, per accedir a la ‘Bombonera’ es presenti o bé el certificat de vacunació o bé una prova PCR, TMA o antígens amb resultat, evidentment, negatiu. La mesura ha generat certa sorpresa, perquè, per exemple, no es demana per a altres activitats esportives. Tot i això, des del Govern es considera convenient.

Gorka Aixàs i David Astrié amb la copa que s'endurà el guanyador del Trofeu Andorra la Vella.

Relacionat

Certificat Covid o proves negatives (PCR, TMA o antígens) per poder veure els partits del MoraBanc

Així ho ha defensat la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas. “Volem posar les màximes garanties per evitar la propagació del virus”, ha comentat. En aquest sentit, ha argumentat que es tracta de mesures similars a les aplicades per a altres esdeveniments. Entre ells, l’Andorra Mountain Music.

Mas, a més, ha volgut remarcar que, en cap cas, s’està impedint l’accés de cap persona. “No es limita res al fet d’estar vacunat o no”, ha indicat. El que sí que es demana és demostrar que es té un bon estat de salut. Per tant, vaccinació, haver passat la malaltia en els darrers sis mesos o proves diagnòstiques negatives.

Comentaris (3)

Trending