El ritme de contagi del coronavirus i la pressió hospitalària es mantenen estables

Les darreres hores s’han notificat 36 nous casos positius, que fan créixer el nombre de malalts actius fins a 319 amb un pacient menys a l’UCI i dos més a planta

El nombre de nous casos detectats s'estabilitzen entre 30 i 40 diaris.
El nombre de nous casos detectats s'estabilitzen entre 30 i 40 diaris. SAAS

El ritme de contagi del coronavirus i la pressió hospitalària, fa o no fa, es mantenen estables. Si bé en les darreres 24 hores s’han notificat 36 nous casos de Covid, que són cinc menys que la jornada anterior, han crescut una mica el nombre d’infectats actius, atès que només s’han donat 27 altes. Tot, però, es manté en els paràmetres de les darreres setmanes.

Des de de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat la xifra total oficial de contagis és de 11.166 alhora que s’han registrat un total de 10.735 altes. El total de defuncions fins a la data és de 112, xifra que sortosament no s’ha mogut des de fa uns dies.

Actualment hi ha 319 casos actius: set persones -dues més que en la jornada de dimecres- resten ingressades a planta de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i set més -una menys que ahir- romanen a l’UCI –quatre d’elles requereixen ventilació mecànica–. A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat, en una situació que es repeteix, també sortosament, des de fa dies.

Durant la jornada de dimecres es van administrar 644 vacunes, lleugerament per sobre (vuitanta dosis més) de la mitjana mínima que es preveia administrar. Finalment, pel que fa a la població escolar, catorze aules estan sota vigilància activa –quatre en total (una més) i deu en parcial (una menys)– i 28 en vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending