Reducció de l'aforament al 50% en actes esportius i culturals

Els gimnasos, que també han de demanar certificat als seus usuaris, podran realitzar classes dirigides a sis persones en interiors i 10 en exteriors

Les conselleres comunals lauredianes, Maria Àngels Aché, Sònia Carrillo i Maria Àngels Marfany en un acte cultural.
Les conselleres comunals lauredianes, Maria Àngels Aché, Sònia Carrillo i Maria Àngels Marfany en un acte cultural. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

Les noves mesures aprovades aquest dimarts pel Govern impliquen tambè l'esport i la cultura. En el primer cas es limita l'aforament al  50% en interiors i 70% en exteriors.  Els actes culturals, per la seva part, tindran un aforament del 50% a l’interior –inclou cinemes, museus i biblioteques– i 70% a l’exterior, amb certificat Covid.

En l'àmbit esportiu caldrà accés amb certificat Covid a tots els esdeveniments i es limita l’aforament al 50% en interiors i 70% en exteriors. L’esport federat passa al nivell 1-2, pel que es podran seguir realitzant entrenaments amb un màxim de 15 persones en interiors i 20 en exteriors. Els gimnasos, que també han de demanar certificat als seus usuaris, podran realitzar classes dirigides a 6 persones en interiors i 10 en exteriors. A la resta de sales, l’aforament serà del 50%, i a l’exterior, del 70%.

Els actes culturals, tindran un aforament del 50% a l’interior –inclou cinemes, museus i biblioteques– i 70% a l’exterior, amb certificat Covid; Les misses també tenen un aforament del 50% i els tanatoris i sales de vetlla, les agrupacions no podran superar les sis persones en interiors i 10 en exteriors.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending