Quatre nou pacients Covid a l’hospital i un més a l’UCI

Ja són 27 les persones amb coronavirus ingressades al centre sanitari, de les quals set a la unitat de cures intensives i quatre intubats

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

Nou increment de pacients Covid que han hagut de ser ingressats a l’hospital de Meritxell. El centre sanitari ja té fins a 27 persones ingressades amb coronavirus, nou rècord de la segona onada. Dels quatre nou malalts, un es troba a la unitat de cures intensives, que ja ocupa té set interns.

Un dia més, la pressió que la pandèmia de Covid-19 sobre el sistema sanitari va en augment. Segons ha informat el SAAS, el nombre de pacients ingressats a l’hospital és ja de 27, el que representa quatre més que ahir.

Les dades també comencen a ser preocupants pel que fa a l’UCI. Al servei de màxima vigilància ha entrat un nou pacient, fet que eleva a set els ingressats. Es tracta, també, de la xifra més elevada des que al juliol va esclatar la segona onada de la pandèmia. D’aquests, quatre -els mateixos que dimarts- requereixen ventilació mecànica.

A banda, cal recordar que a la planta del centre sociosanitari el Cedre especialment habilitada per atendre padrins amb coronavirus hi ha nou pacients. Tots ells van ser traslladats el passat divendres des de la residència Salita.

Etiquetes

Comentaris

Trending