La psiquiatra Gemma Garcia pretén tornar a optar a la direcció del servei de Salut Mental

El ministeri de Salut i el SAAS estan esperant la incorporació de Carlos Mur de Viu per convocar la plaça de cap d’equip, que sembla que té ‘amo’

La psiquiatra Gemma Garcia Parés.
La psiquiatra Gemma Garcia Parés. arxiu

La psiquiatra Gemma Garcia Parés, que durant cinc anys va estar cap del servei de Salut Mental de l’hospital, té intenció de tornar-se a presentar per ocupar del lloc que ara està vacant després de la renúncia de Joan Escoter, que justament va ser el successor de Garcia en el càrrec. La psiquiatra ja quan es va triar Escoter optava a mantenir la plaça per la qual se la va fitxar del Parc Taulí de Sabadell.

El concurs intern per la provisió del lloc de comandament que hi ha vacant s’ha de convocar en breu, però tal i com va reconèixer el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, davant el Consell General, el SAAS està pendent de la incorporació del psiquiatra Carlos Mur de Viu, que hauria guanyat la nova plaça que es va adjudicar arran d’un concurs internacional.

Carles Mur s'ha d'incorporar com a psiquiatre al SAAS.

Relacionat

El SAAS espera el controvertit doctor Mur per obrir el concurs del cap de Salut Mental

Teòricament, quan estigui tot l’equip complet, és a dir, amb Mur de Viu inclòs, es durà a terme el procés de selecció amb criteris aparentment objectius. Sembla evident que la nova incorporació i Garcia Parés seran els dos aspirants a la plaça. I atenent al currículum i a la voluntat d’espera de Mur de Viu, tot fa pensar que el cap de servei acabarà sent el facultatiu que procedeix de la comunitat de Madrid, on en el marc de la pandèmia i arran d’alguna de les seves decisions, Mur de Viu ha estat molt controvertit.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending