Els psicòlegs esperen que a darrera hora surti una candidatura que agafi les regnes del col·legi

Per ara no hi ha cap grup de persones que hagi comunicat la seva intenció d’assumir el relleu de la junta fins ara presidida per Òscar Fernàndez

El president del Col·legi de Psicòlegs, Òscar Fernández, fent una exposició.
El president del Col·legi de Psicòlegs, Òscar Fernández, fent una exposició. Toni Solanelles

La junta directiva del Col·legi de Psicòlegs actualment liderada per Òscar Fernàndez espera que aquest vespre, just abans de l’assemblea ordinària o durant la celebració de la mateixa, aparegui un grup de col·legiats que vulgui agafar les regnes de l’entitat. Per ara, no hi ha cap candidatura comunicada. Però s’espera que succeeixi llavors. En el cas contrari s’haurà de veure com operaren els estatuts en aquests casos.

El que és clar és que Fernàndez, per mandat estatutari, no pot repetir ni que ho volgués, i malgrat que altres membres de la junta podrien seguir, cap d’ells no té la intenció de fer-ho. Durant els dos mesos posteriors a l’assemblea podria operar en funcions la junta actual. Però la situació no es pot allargar més.

No és menor la feina que li pertocarà a la junta entrant. Més enllà dels imponderables que puguin sorgir com ha estat el cas de la pandèmia, cal negociar amb el ministeri de Salut essencialment la inclusió dels tractaments i teràpies psicològiques a la cartera de serveis de la sanitat pública. Per tant, en certa forma, la convenció de la psicologia en la CASS.

Etiquetes

Comentaris

Trending