Un positiu obliga a confinar una desena d’infants d’una aula de l’escola bressol de Canillo

Sia per contagi o per contacte d’un infectat, el nombre d’escolars que acudeixen a classe es va reduint de manera progressiva

Una imatge de l'escola bressol comunal de Canillo.
Una imatge de l'escola bressol comunal de Canillo. ARXIU

El positiu d’un infant inscrit a l’escola bressol comunal de Canillo ha obligat a confinar tots els companys d’aula, una desena més d’infants d’entre 1 i 2 anys que s’hauran de quedar a casa des d’aquesta mateixa tarda esperant instruccions de Salut. S’espera que en els propers dies els menors siguin sotmesos a proves de detecció ràpida i ja s’ha comunicat als progenitors que els infants hauran d’estar com a mínim de deu dies sense anar a la guarderia.

L’infant positiu va començar a tenir símptomes fa un parell de dies i sotmès a les proves de detecció ràpida ha estat confirmat fa poques hores com a portador del virus. Per això s’aïlla la resta de companys de l’aula, cap dels quals, aparentment, no presenta cap símptoma alarmant o compatible, almenys d’entrada, amb la Covid. Oficialment, aquesta és l’única aula més que s’ha hagut de confinar després de les anunciades dilluns mateix.

No obstant això, ja sia per contagi o per ser contacte d’un infectat, no necessàriament escolar, cada dia el nombre d’alumnes que acudeixen a les classes es va reduint de manera progressiva, segons que han confirmat diverses fonts. Govern assegura, però, que al marge de l’aula de la guarderia comunal de Canillo no hi ha cap altra classe més ‘tancada’ pel contagi.

Etiquetes

Comentaris

Trending