La planta Covid de l’hospital acull per primera vegada menors

Les afeccions derivades del virus han obligat a ingressar els darrers dies dos infants més una partera amb el seu bebè de poques setmanes

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

L’impacte que està tenint la Covid entre els menors està sent molt més accentuada que no pas en cap altra onada de la pandèmia. Els darrers dies, han hagut d’ingressar a la planta destinada únicament a malalts amb coronavirus dos infants. No revestirien gravetat però fins ara no hi hauria hagut cap menor ingressat per culpa del virus al centre sanitari.

Segons les fonts consultades, també hi ha hagut ingressada els darrers dies -i en aquest cas, ja hauria rebut l’alta aquest dimecres- una partera per necessitats mèdiques seves. Arran de l’hospitalització de la mare, també s’ha hagut d’hospitalitzar un bebè de poques setmanes, però en aquest cas no hauria resultat, almenys segons les fonts consultades, contagiat. Cap d’aquestes persones no estaria vacunada.

La pressió sanitària està sent molt més important que les darreres setmanes, encara que queda lluny de la que hi havia fa un any amb tanta o menys incidència de la Covid. No obstant això, segons les fonts consultades, s’ha ampliat l’espai destinat a cures intensives per tractar infectats de coronavirus, preveient que hi pugui haver també un repunt de malalts greus.

Comentaris (5)

Trending