Petit repunt dels casos actius, que superen la barrera dels 700

Les darreres hores s’han diagnosticat 57 nous contagis i s’han enregistrat 41 altes, amb una pressió hospitalària que es manté estable

Una imatge del centre hospitalari.
Una imatge del centre hospitalari. Toni Solanelles

Els casos actius han patit un petit repunt aquest dijous, en tornar-se a situar per sobre dels 700, una barrera de la qual s’havia baixat. El Govern ha comunicat que les darreres hores s’han diagnosticat 57 nous contagis, i que s’han enregistrat un total de 41 altes. La baixada de l’onada, per tant, és lenta, però es va fent palès en el nombre de positius diaris i, sobretot, en una pressió hospitalària que es manté estable.

El Govern ha informat, així, que actualment hi ha 711 casos actius. De dimecres a dijous 57 persones han estat diagnosticades, i 41 han rebut l’alta després d’haver superat la malaltia. Això suma un total de 37.958 ciutadans que han tingut la Covid-19 des de l’inici de la pandèmia. El total de defuncions és de 151.

Pel que fa a la pressió hospitalària es manté estable les darreres 24 hores. Actualment, nou persones resten ingressades a planta a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Hi ha cinc pacients a l’UCI, i tres d’ells requereixen ventilació mecànica. Pel que fa a la població escolar, les aules en vigilància passiva han disminuït fins a set.

El procés de vacunació també continua augmentant cada cop de forma més lenta, però es continuen inoculant dosis. Així, les darreres hores s’han rebut 12 primeres, dues segones i 76 terceres.

Etiquetes

Comentaris

Trending