La pandèmia suma la víctima 146 des del seu inici

Es tracta d’una persona que es trobava ingressada a l’UCI, que requeria ventilació mecànica i no ha pogut superar les afectacions de la malaltia

Entrada a l'UCI de l'hospital.
Entrada a l'UCI de l'hospital. Altaveu

Una de les persones que es trobava a la Unitat de Cures Intensives (UCI), i que requeria ventilació mecànica, ha mort aquest dimecres a causa de la Covid-19. Es tracta de la víctima 146 de la pandèmia, i ja portava diverses setmanes ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. En l’altra cara de la moneda d’aquesta pandèmia, s’ha baixat dels 3.000 casos actius, situant-se en 2.607, sent 488 menys que el dia anterior.

La pandèmia s’ha cobrat una nova vida les darreres hores, ha anunciat el ministre Portaveu, Eric Jover, que ha afirmat que, aquest fet “mostra que la crisi sanitària continua, tot i que les dades van millorant”. Es tracta de la víctima 146 des de l’arribada de la Covid-19 a Andorra. Segons ha afirmat Jover, és una persona de 76 anys que portava temps ingressada i que “no ha pogut superar les afectacions”.

Pel que fa a l’evolució dels casos, s’han situat en 2.607, mostrant la baixada progressiva que ja s’anunciava des de fa uns dies. El departament de Salut ha detectat 149 casos nous les darreres 24 hores, que són bastants menys dels que era habitual els darrers dies. A l’hospital Nostra Senyora de Meritxell resten ingressades 10 persones a planta i tres a l’UCI, amb ventilació mecànica.

La població escolar també ha vist una mica més relaxada la pressió, amb 60 aules en vigilància activa, quatre en total i 56 en parcial, i 67 en vigilància passiva. Pel que fa a la vacunació, s’han administrat, des de l’inici del Pla, 57.795 primeres dosis, 57.030 segones i 38.224 terceres. Aviat es començaran a inocular també les infantils.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending