La pandèmia continua a la baixa amb 129 positius les darreres hores

També disminueix l'ocupació a l'hospital amb 14 ingressats, dels quals 11 es troben a planta i tres a l'UCI

Comentaris

La cap de l'Àrea de Prevenció, Promoció i Vigilància de la Salut, Rosa Vidal, a la roda de premsa d'aquest divendres.
La cap de l'Àrea de Prevenció, Promoció i Vigilància de la Salut, Rosa Vidal, a la roda de premsa d'aquest divendres. B.N.

Les dades epidemiològiques continuen el seu descens amb 129 nous contagis en les darreres 24 hores, el que suposa un total de 36.599 persones, des de l'inici de la pandèmia el març del 2020. En relació a dijous n'hi ha 136 menys per un total de 2.229 casos actius. Tots els indicadors van a la baixa.

La  cap de l'Àrea de Prevenció, Promoció i Vigilància del ministeri de Salut, Rosa Vidal  ha detallat aquest divendres que hi ha 34.223 persones que s'han recuperat de la malaltia, el que suposa 265 altes des de dijous. També baixa l'ocupació a l'hospital amb 14 ingressats, dels quals 11 es troben a planta -un menys que dijous- i 3 a l'UCI -un menys que dijous - dels quals dos amb necessitat de ventilació mecànica.

Vidal ha informat que la incidència del virus a les escoles es manté igual que dijous amb una aula tancada i sis amb part dels alumnes a casa en haver contret la malaltia. Ha disminuït el nombre grups en vigilància passiva, passant de 96 a 71. En relació a les vacunes,se n'han administrat 154.234 , de les quals 57.829 són primeres dosis, 57.076 segones dosis i 39.329 terceres dosis.

Per altra banda, de moment hi ha set farmàcies que han signat un conveni amb el Govern per dispensar tests d'antígens a preu reduït però aquesta xifra, segons Vidal, pot augmentar els pròxims dies. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending