Nova davallada dels casos actius de Covid-19 malgrat els 11 nous positius

A l’hospital continuen ingressades sis persones, de les quals dues a la unitat de cures intensives, tot i que sense connexió a respiradors mecànics

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Toni Solanelles

El nombre de casos actius de coronavirus segueix a la baixa. Aquest dimecres, hi ha cinc pacients menys que dimarts, malgrat que el nombre de contagis detectats ha estat lleugerament superior al de les darreres jornades, amb onze. A l’hospital continuen ingressades sis persones, dues de les quals a cures intensives.

Salut ha diagnosticat entre dimarts i dimecres un total d’onze nous casos de Covid-19. Es tracta d’una de les xifres més elevades dels darrers dies. La dada eleva a 15.014 el total de pacients positius des de l’esclat de la pandèmia, el març del 2020.

Malgrat aquesta xifra, el nombre de casos actius segueix a la baixa. Continua allunyant-se de la barrera del centenar i apropant-se a les millors xifres, d’inicis de l’estiu de l’any passat, un cop s’havia superat la primera onada. N’hi ha cinc menys i, per tant, un total de 83.

D’aquests, sis es troben ingressats a l’hospital de Meritxell. Quatre, a planta. Dos més, a l’UCI, ja des de fa dies sense necessitat d’estar connectats a respiradors mecànics.

El que sí que està aturat, fins a la setmana vinent, és la campanya de vacunació. A l’espera de reprendre-la a partir del 2 de setembre, fins ara s’han inoculat al país un total de 95.916 vaccins. Això permet que 44.952 persones tinguin ja la pauta completa.

Comentaris

Trending