La mort d’un home a l’hospital eleva a 150 les víctimes de la pandèmia

En les darreres hores s’han diagnosticat 84 nous positius però el nombre encara més elevat d’altes permet una nova reducció dels casos actius: de 770 a 739

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Altaveu

El coronavirus ha provocat una nova víctima a Andorra, la 150 des de l’esclat de la pandèmia. Un home de 67 anys que es trobava ingressat a planta a l’hospital ha perdut la vida en les darreres hores a conseqüència d’una malaltia que, en línies generals, continua la seva frenada. En les darreres hores s’han diagnosticat 84 nous positius mentre que hi ha una nova reducció dels casos actius, fins a 739.

La pitjor notícia, però, torna a trobar-se en el compte de víctimes mortals. Ja en són 150, després que una de les persones ingressades al centre sanitari no hagi pogut superar la Covid-19. Estava a planta i tenia 67 anys, segons s’ha indicat des del Govern.

Pel que fa als nous contagis, des de dilluns se n’han registrat 84. Això eleva fins a 37.361 el total d’infeccions diagnosticades al país des del març del 2020. D’aquests, 36.480 han acabat amb alta mèdica, com les 122 de les darreres hores. Aquest balanç fa que, un dia més, es produeixi una disminució, en aquest cas més modesta, dels casos actius. Baixen de 770 a 739.

D’aquests, catorze estan a l’hospital, dos més que dilluns. N’hi ha nou persones a planta i cinc a cures intensives, totes elles ventilades mecànicament.

Pel que fa al sistema escolar, es continua notant la frenada de la sisena onada. Ara mateix, no hi ha cap aula amb estudiants confinats. Això sí, es fa vigilància passiva sobre disset grups.

Comentaris (4)

Trending