Montaner retreu a Martínez Benazet que faci màrqueting de la vacuna

La consellera general de Terceravia i el ministre de Salut mantenen un estira i arronsa des de l'inici de la crisi provocada per la pandèmia

Carine Montaner al seu escó de l'hemicicle parlamentari.
Carine Montaner al seu escó de l'hemicicle parlamentari. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

La consellera general de Terceravia, Carine Montaner retreu al ministre de Salut, Joan Martínez Benazet que faci màrqueting de la campanya de vacunació contra la Covid-19. Tots dos mantenen un estira i arronsa des de l'inici de la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus.

Montaner ha fet una piulada a Twitter que s'afegeix al llarg pols que manté amb el titular de la cartera de Salut. Aquest mateix mes de gener, la consellera publicava a la seva pàgina de Facebook que "si la major part dels sanitaris no volen vacunar-se és per un motiu evident! Molts professionals de la salut saben que hi ha moltes incerteses al voltant d’aquestes vacunes, que molts qualifiquen com a gran experiment científic, fetes en base d’ARN. Grans científics i grans professors alerten dels riscos potencials d’aquestes vacunes. No tenim retrospectiva. No coneixem els efectes secundaris ni tampoc la resposta immunitària del cos”. 

El mes de novembre, la consellera va presentarir un recurs d’empara a la sindicatura tenint en compte les intervencions del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant una compareixença celebrada a la Comissió Legislativa de Sanitat, "en les quals falta de respecte a la meva tasca com a consellera general i com a persona, segons el meu parer".

Etiquetes

Comentaris (22)

Trending