La ministra de Cultura i deu persones més donen positiu de coronavirus les darreres hores

El contagi de Riva, que ha assistit a diferents actes els últimes dies, obliga a fer un extens seguiment dels contactes i a situar en vigilància passiva tot els integrants del Govern

La ministra Riva, dimecres, durant el discurs en el Dia de la cultura.
La ministra Riva, dimecres, durant el discurs en el Dia de la cultura. SFGA

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha donat positiu les darreres hores. Com deu persones més. Són onze en total els contagis que s’han notificat des d’aquest dijous a avui. Com que també s’han notificat catorze recuperacions, això suposa que el nombre de casos actius es manté estable. Lleugerament a la baixa. Són 144 els malalts reconeguts hores d’ara, entre els quals un resta ingressat a l’UCI ventilat de forma mecànica.

El positiu de la titular de Cultura, que es troba asimptomàtica, ha obligat a prendre les mesures corresponents. Riva ha assistit a diversos actes o activitats els darrers dies. Les autoritats sanitàries estan efectuant el seguiment epidemiològic i traçat dels seus contactes, que inclouen la resta del gabinet ministerial, seguint els procediments habituals. Tot el consell de ministres ha rebut la pauta completa de vacunació.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.516 persones i es registren un total de 15.242 altes. El total de defuncions fins a la data és de 130. Sortosament no ha experimentat alteracions. La pressió en el sistema escolar ha disminuït molt lleugerament. Hi ha 20 aules sota vigilància activa –6 total i 14 parcial– i 7 en vigilància passiva. Finalment, des de l’inici del pla de vacunació, ja s’han administrat 108.321 vacunes –54.756 primeres dosis, 53.268 segones i 297 terceres.

Comentaris (11)

Trending