Més de dos-cents adolescents d’entre 12 i 15 anys ja s’han registrat per ser vacunats

La plataforma es va obrir per a aquestes edats divendres de la setmana passada i les vaccinacions s’haurien d’iniciar durant el mes de setembre

Una sanitària preparant una dosi.
Una sanitària preparant una dosi. SFGA

Més de dos-cents adolescents d’entre 12 i 15 anys -exactament 213- estaven inscrits ja aquest matí en la plataforma sobre vacunació del ministeri de Salut. Just divendres passat es va obrir el registre per a nois i noies de les edats esmentades. Aquells nascuts al 2005 i que faran, si no els han fet ja, setze anys durant aquest 2021 ja es podien inscriure anteriorment.

La vacunació, que no es durà a terme fins al mes que ve i s’injectarà vaccí de la farmacèutica Moderna, és totalment voluntària i el Govern no farà cap campanya activa ni tan sols de recomanació. Només en el cas que es tracti d’infants immunodeprimits o que visquin en un entorn de persones amb vulnerabilitats (o que els mateixos adolescents tinguin alguna patologia que els faci vulnerables) es recomana vacunar-se.

Un padrí dirigint-se a la zona de vacunació.

Relacionat

Oberta la preinscripció de vacunació per a la franja de 12 a 15 anys

Entre els inscrits se suposa que hi ha d’haver adolescents amb vulnerabilitat i la immensa majoria, sense aquesta característica. En tot cas, és un detall que no es demana en el moment de registrar-se a la plataforma. El ritme d’inscripció és prou notable tot i que hores d’ara no se sap amb exactitud quants menors situats en la franja d’edat esmentada hi ha censats al Principat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending