Més de dos-cents adolescents d’entre 12 i 15 anys ja s’han registrat per ser vacunats

La plataforma es va obrir per a aquestes edats divendres de la setmana passada i les vaccinacions s’haurien d’iniciar durant el mes de setembre

Una sanitària preparant una dosi.
Una sanitària preparant una dosi. SFGA

Més de dos-cents adolescents d’entre 12 i 15 anys -exactament 213- estaven inscrits ja aquest matí en la plataforma sobre vacunació del ministeri de Salut. Just divendres passat es va obrir el registre per a nois i noies de les edats esmentades. Aquells nascuts al 2005 i que faran, si no els han fet ja, setze anys durant aquest 2021 ja es podien inscriure anteriorment.

La vacunació, que no es durà a terme fins al mes que ve i s’injectarà vaccí de la farmacèutica Moderna, és totalment voluntària i el Govern no farà cap campanya activa ni tan sols de recomanació. Només en el cas que es tracti d’infants immunodeprimits o que visquin en un entorn de persones amb vulnerabilitats (o que els mateixos adolescents tinguin alguna patologia que els faci vulnerables) es recomana vacunar-se.

Un padrí dirigint-se a la zona de vacunació.

Relacionat

Oberta la preinscripció de vacunació per a la franja de 12 a 15 anys

Entre els inscrits se suposa que hi ha d’haver adolescents amb vulnerabilitat i la immensa majoria, sense aquesta característica. En tot cas, és un detall que no es demana en el moment de registrar-se a la plataforma. El ritme d’inscripció és prou notable tot i que hores d’ara no se sap amb exactitud quants menors situats en la franja d’edat esmentada hi ha censats al Principat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.