La Massana comença a repartir els tests aquest divendres i Ordino i Escaldes ho faran dissabte

La sala de la Closeta en un cas i la sala La Buna en l’altre seran el centre logístic de la distribució, per a la qual s’exigeix el carnet de la CASS i es recomana que la recollida la faci un sol membre de la unitat convivent

Personal del comú d'Ordino treballant en la confecció dels kits a la sala La Buna.
Personal del comú d'Ordino treballant en la confecció dels kits a la sala La Buna. COMÚ D'ORDINO

El comú de la Massana començarà a repartir els tests d’antígens aquesta tarda de divendres, mente que els d’Ordino i Escaldes-Engordany ho faran aquest dissabte. Són dues de les poques corporacions que faltaven per definir la distribució dels dispositius per detectar persones infectives. La sala de la Closeta, en el primer cas, i la sala La Buna, en el segon, seran els recintes del lliurament, per al qual s’exigeix el carnet de la CASS i es recomana que la recollida la faci un sol membre de la unitat convivent.

En el cas de la Massana, el repartiment del test d’antígens es farà a la sala de la Closeta. S’ha planificat un horari ampli per facilitar que tothom pugui venir a recollir-lo. Aquest divendres, de 15 a 19 h. De dissabte a dimecres vinents, de 9 a 19 h. I el dijous, 24 de desembre, de 9 a 14 h. Per evitar aglomeracions, el comí demana que vingui un únic membre de cada unitat familiar. Cal portar el carnet de la CASS de tots els membres de la família.

Els dispositius que es lliuraran són una mica més senzills que els que s'usen a les farmàcies.

Relacionat

Els comuns ultimen el dispositiu per entregar els tests d’antígens

En el cas d’Ordino, el lliurament s’iniciarà a partir de demà, dissabte 19 de desembre, a la sala La Buna. El dispositiu entrarà en funcionament demà, dissabte, de les 9 del matí a les 2 de la tarda. Diumenge estarà tancat i es reobrirà al públic, de dilluns 21 al dimecres 23 de desembre, de les 8 del matí a les 8 de la tarda. La sala ha estat habilitada amb dos circuits de sentit únic. Com en el cas de la Massana i la resta de comuns, per recollir el paquet de l’autotest serà imprescindible presentar el carnet de la CASS al personal autoritzat. Es recomana la recollida dels tests dels diferents membres de la unitat familiar per una única persona, que haurà d’acreditar-los amb els corresponents carnets de la CASS.

A Escaldes-Engordany, el lliurament tindrà lloc al pavelló del Prat Gran. El dissabte estarà obert de  19 de 10.30 h a 17 h (horari ininterromput). Diumenge  de 10.30 h a 17 h (horari ininterromput). De dilluns 21 a dimecres 23: de 8 h a 19 h (horari ininterromput).

Etiquetes

Comentaris

Trending