Els comuns ultimen el dispositiu per entregar els tests d’antígens

A Sant Julià comencen el lliurament aquest divendres a la tarda mentre que la majoria de corporacions ho faran, sempre que arribi el material, a partir de dissabte

Els dispositius que es lliuraran són una mica més senzills que els que s'usen a les farmàcies.
Els dispositius que es lliuraran són una mica més senzills que els que s'usen a les farmàcies. ARXIU

El lliurament dels tests d’antígens que cedeix gratuïtament a raó, de moment, d’un per persona a partir dels sis anys el Govern d’Andorra està originant un tràfec de mil dimonis als comuns. L’executiu no va consultar en cap moment les corporacions parroquials sobre el dispositiu. I els comuns van de bòlid ara organitzant l’entrega i més que això, atès que també han ‘d’ensobrar’ el ‘kit’ que es lliura als ciutadans. El primer comú en iniciar el lliurament serà Sant Julià, aquesta tarda de divendres.

La majoria de corporacions no iniciaran l’entrega fins dissabte anant bé. El ministeri de Salut encara no ha entregat els tests. Almenys no en la seva totalitat. I, com s’ha dit, els tests s’han de preparar abans de lliurar-los. Sant Julià, Andorra la Vella, Canillo i Encamp tenen plenament definits els horaris i els llocs de distribució sempre que no surtin alguns inconvenients. La Massana, Ordino i Escaldes han d’acabar de definir durant la jornada d’aquest divendres la logística.

En tots els casos, es recomana que una sola persona agafi els tests de tot el nucli convivent. Això sí, cal que vagi al punt de recollida amb els carnets de la CASS per tal de poder identificar els beneficiaris del dispositiu, que s’ha d’utilitzar poques hores abans de la trobada a la qual es vulgui acudir.

Sant Julià comença aquest divendres la distribució i Encamp ha anunciat que no ho farà fins dilluns. Enmig, la resta de corporacions preveuen iniciar els lliuraments dissabte. En principi, són els ciutadans els que han d’anar a recollir els tests, excepte en el cas d’Encamp, que ha anunciat que portarà personalment els tests a aquelles persones de la parròquia de més de setanta anys.


CANILLO

LLOCS: taquilles de l'Edifici del Telecabina de Canillo i a les taquilles ubicades a l'aparcament del Tarter

DIES I HORARIS: del dissabte 19 al dimecres 23 de desembre (de 9.30 h a 19.30 h ininterrompudament)


anunci test 2
 

ENCAMP

LLOCS I HORARIS:

Servei de Tràmits a Encamp: del 21 al 23 de desembre (de 8 h a 17 h) / 24 de desembre (de 8 a 13h)
Servei de Tràmits al Pas de la Casa:  del 21 al 23 de desembre (de 8 h a 17 h) / 24 de desembre (de 8 a 13h)
Oficines de Turisme (Encamp i el Pas de la Casa): del 21 al 24 de desembre (de 9 a 13 h i de 15 h a 19 h)


ORDINO

Està acabant d’ultimar el dispositiu, que s’hauria d’iniciar dissabte


LA MASSANA

En principi la recollida s’iniciarà dissabte. Aquest divendres s’anunciarà. El lliurament probablement se centralitzarà a l’edifici de la Closeta. Hi haurà horaris molt amplis.


ANDORRA LA VELLA

LLOC: antiga plaça de braus / exCOEX (davant de Govern)

DIES I HORARIS: 19 de desembre (de 14 a 21 h) / 20 a 23 de desembre (de 8 a 21 h)


Epc24yhUYAAI6if         

SANT JULIÀ DE LÒRIA

LLOC: a la plaça Germandat

DIES I HORARIS: el 18 de desembre (de 15 a 19 h) / del 19 al 23 de desembre (de 9 a 19 h) / el 24 de desembre (9 a 15 h)


ESCALDES-ENGORDANY

En principi la distribució es farà a partir de dissabte al pavelló (que no aparcament) del Prat Gran. 

Comentaris

Trending