Martínez Benazet considera que no s'hauran de restringir més les activitats econòmiques

Ha apel·lat a la responsabilitat de tothom per garantir la seguretat en aquesta tercera onada i per poder mantenir el màxim de sectors oberts

Un comerç tancat de manera temporal.
Un comerç tancat de manera temporal. T. S.

El ministre de Salut ha indicat aquest divendres que "no caldrà restringir més les activitats econòmiques" tenint en comptes les dades de l'evolució de la pandèmia. Martínez Benazet considera que la taxa de reproducció s'està aplanant i que la incidència del coronavirus està baixant aquesta setmana.

Ha apel·lat a la responsabilitat de tothom per garantir la seguretat en aquesta tercera onada i per poder mantenir el màxim d'activitats obertes. En aquest sentit, ha afegit que els inspectors de Salut no només actuen a bars i restaurants, sinó a qualsevol activitat econòmica.

Durant la seva compareixença ha dit que la ciutadania ha de fer servir molt més les TMA gratuïtes que es fan als stop-labs. Cada ciutadà se'n pot fer un màxim d'una a la setmana, una mesura que s'ha ampliat, de moment, fins al març."No crec que es negui" un quart test d'antigen gratuït als ciutadans que els requereixin, ha comentat.

Des del Govern s'està treballant en una gran compra d'aquest material de testos "a preus més assequibles" i que es posarà a disposició de les farmàcies.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending