Jornada sense cap contagi per Covid-19

El departament de Salut ha enregistrat 15 altes, que situa la xifra de casos actius en 64

Entrada posterior de l'hospital.
Entrada posterior de l'hospital. Toni Solanelles

Les dades de contagis ja presentaven una davallada en les últimes setmanes, però en aquestes últimes 24 hores la xifra ha arribat fins a zero. No s’ha enregistrat cap persona que hagi contret la malaltia des d’ahir dilluns. El que no s’ha aturat són les xifres d’altes, que es podrien correspondre amb el fi de l’onada d’inici de curs, on va haver-hi diversos brots a les escoles.

Aquesta jornada sense contagis, situa els casos actius en 64, una xifra que feia setmanes que no es veia. La davallada es deu a les altes que ha enregistrat el departament de Salut en les darreres 24 hores, que són 15. A hores d’ara no hi ha cap ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta ni a l’UCI.

Pel que fa a la població escolar, s’ha enregistrat una notable minoria de les aules sota vigilància activa, disminuint-se fins a pràcticament la meitat, passant de nou a cinc, i sent totes elles de manera parcial. És a dir, que únicament hi ha algun alumne que es troba aïllat. Per contra, han augmentat les aules en vigilància passiva, de vuit a dotze.

Durant la jornada d’ahir no es va administrar cap vaccí, deixant les xifres, des de l’inici del Pla de vacunació en un total de 105.828, 54.041 primeres dosis, 51.509 segones i 278 terceres.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending