Ja hi ha 21 contagiats de Covid ingressats a l’hospital, dos de ventilats

A les persones que hi ha al centre Nostra Senyora de Meritxell cal afegir-hi els nou padrins que romanen a la planta d’hospitalització del Cedre

Imatge de l'hospital.
Imatge de l'hospital. Toni Solanelles

La pressió hospitalària per culpa del coronavirus va incrementant-se a poc a poc. Actualment, els hospitalitzats ja superen la vintena. En concret, són 21 els contagiats de Covid que romanen al centre hospitalari, quatre dels quals a la unitat d’intensius. D’aquests, dos necessiten ventilació mecànica.

Tot plegat vol dir que de divendres fins ara, hi ha un saldo positiu de cinc persones més al centre hospitalari. Com ja va avançar l’Altaveu, durant el cap de setmana ja havia ingressat una persona més de les que hi havia a les darreres hores de divendres a l’UCI. Les dades les acaba d’actualitzar el SAAS.

A banda dels 21 hospitalitzats a Nostra Senyora de Meritxell, també cal tenir en compte que a la planta d’hospitalització del Cedre hi ha nou padrins residents a Salita que hi estan en observació també contagiats pel virus, que aquest cap de setmana ha tingut una especial incidència de propagació.

Etiquetes

Comentaris

Trending