La intensificació de la vacunació es deixa notar amb cues a l’antiga plaça de braus

S’estan administrant les segones dosis d’AstraZeneca a aquells que van ser vaccinats entre maig i juny i s’està injectant també el fàrmac de Moderna

Una imatge de la cua matinal d'aquest dilluns.
Una imatge de la cua matinal d'aquest dilluns. Toni Solanelles

La reactivació de la vacunació que hi ha hagut al país des de dijous, quan es va reprendre l’administració de vaccins després d’unes setmanes sense activitat, es deixa notar de valent. Després d’un cap de setmana de descans, aquest matí l’antiga plaça de braus ha obert portes amb una notable cua de ciutadans esperant per rebre la dosi corresponent. Fins i tot els voluntaris de la Creu Roja han hagut de sortir a l’exterior del recinte a ‘posar ordre’ i a assegurar-se que tothom tenia el qüestionari que es demana degudament complimentat.

Actualment s’estan injectant les segones dosis d’AstraZeneca a aquelles persones que van rebre la primera entre els mesos de maig i juny. Alhora, també s’estan administrant dosis de Moderna, en aquest cas, com que l’espai de temps entre les dues vacunes és menor, s’anirà més de pressa. La remesa de Moderna, la primera d’aquesta farmacèutica que arriba al Principat, correspon al darrer enviament fet a través dels acords als quals es va arribar amb França.

Un grup de persones fan cua a l'exterior del centre de vacunació aquest dijous.

Relacionat

La vacunació es reactiva davant una pandèmia que dona símptomes d’estabilització

Comentaris (1)

Trending