Ingressa a l’UCI un dels pacients hospitalitzats pel coronavirus

Al centre hospitalari hi continua havent cinc persones ingressades, encara que la situació d’una d’elles s’ha agreujat i ha calgut extremar l’atenció i ventilar-lo mecànicament

L'hospital té hores d'ara 13 pacients amb coronavirus ingressats.
L'hospital té hores d'ara 13 pacients amb coronavirus ingressats. ARXIU

Un dels pacients afectats pel coronavirus que estava ingressat fins ara en la planta Covid ordinària ha passat a la unitat de cures intensives (UCI) després que la seva situació hagi empitjorat, com a mínim, que s’hagi complicat. Per evitar més ensurts, els responsables mèdics han decidit extremar la vigilància i atenció d’aquesta persona. En concret, s'ha optat per connectar-lo a un aparell de respiració mecànica.

És un dels cinc hospitalitzats per coronavirus que hi ha al centre sanitari Nostra Senyora de Meritxell. Els altres quatre contagiats es mantenen a la planta i, en principi, la seva evolució seria positiva. Les darreres hores s’han notificat 45 noves infeccions, la majoria de les quals en el marc de quadres lleus. També s’han notificat moltes recuperacions de la malaltia, amb la qual cosa la xifra de malalts actius a data d’ahir era de 376.

Etiquetes

Comentaris

Trending