La infermeria es manté com l’àrea del SAAS més impactada per la Covid

Més de la meitat dels 37 professionals de l’hospital que estan de baixa per estar contagiats o són infermeres o infermers o tècnics en cures auxiliars d’infermeria

Una imatge de l'accés principal a l'hospital.
Una imatge de l'accés principal a l'hospital. Toni Solanelles

Més de la meitat dels professionals del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) que actualment estan de baixa per Covid o són infermers o són tècnics en cures auxiliars d’infermeria. En tot cas, l’impacte en l’àrea d’infermeria a causa del coronavirus és el més gran. Amb tot, però, no hi ha risc imminent que cap servei assistencial quedi desatès per manca de personal.

Hores d’ara són 37 els professionals de baixa per Covid al SAAS. Aquesta xifra inclou tant personal sanitari com altres treballadors que fan suport des de diversos àmbits. A infermeria són catorze les baixes a les quals cal sumar-n’hi set més d’auxiliars. Després hi ha quatre metges de baixa. A partir d’aquí, l’afectació és molt menor.

La resta de serveis que tenen algun professional contagiat és administració (2), una llevadora, un fisioterapeuta, dos terapeutes ocupacionals, dos tècnics de transport sanitari del SUM, una treballadora social, un tècnic de radiologia, un farmacèutic i un operari de manteniment.

Comentaris (5)

Trending